tirsdag 20. november 2012

Fullt hus på Familiebasar

Og onsdag er det ny samling. (Se nederst)
 


 
 
Fredag var det stappfullt på Bedehuset, med nesten 80 mennesker på Familiebasaren. Det ble loddet ut sjokolade, tegneblokker, kaffe, ved, kransekake, trompet og mye mer. Det gjeveste for de yngste var nok godteriballongen, der man kunne gjette antall godteriting som var gjemt i den svære ballongen. Vinneren, stakk av med alle de over 180 godteriene.
 
I tillegg til innvielse av det nye kjøkkenet som Sparebanken Sør hadde sponset (se forrige artikkel her på bloggen), fikk vi også innviet nytt lydanlegg, noe som kom godt med når det var fullt hus. (Lydanlegget tilhører Eide menighet.) Vi fikk inn ca 19.000 kroner denne kvelden i loddinntekter og anonyme gaver. I tillegg kom de 19.000 som vi fikk fra banken.
 
Førstkommende onsdag 19.30 er det ny samling på bedehuset, denne gangen en mer tradisjonell "voksen-samling", men alle er selvsagt velkommen, uansett alder. Kurt Hjemdal, tidligere landsstyreleder i Normisjon og rektor ved Bibelskolen i Grimstad kommer og taler, og det blir noe å bite i til kaffen etter samlingen. Hjertelig velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar