lørdag 23. februar 2013

Dvd, Mat & Prat


Vi gleder oss veldig til å sette i gang en ny runde med "Dvd, Mat & Prat".
 
Vi håper veldig mange tar turen til Bedehuset førstkommende onsdag kl. 19.30 og får med seg første kveld med en filmsnutt på ca. 25 minutter, deretter en innledning ved kveldens gjest, Arne Inge Vålandsmyr, og så prat rundt bordene mens vi koser oss med noe å spise. Til slutt blir det anledning til å komme med innspill i plenum for de som ønsker det. Men som alltid: Det er fullstendig tillatt å ikke si noe i det hele tatt for de som foretrekker det!
 
Vi ønsker at de tre kveldene i vår med "Dvd, Mat & Prat" skal være de kveldene der vi er aller mest offensive i forhold til å invitere med oss nye til Bedehuset. Ta gjerne med deg en nabo, venn eller familiemedlem som ikke vanligvis går på Bedehuset eller i kirka.
 
Flere har spurt om dette er samlinger som egner seg også for barn. De første gangene er ikke filmen verken skummel eller voldelig, men utpå høsten når vi kommer til korsfestelsen, er denne skildret på en slik måte at filmen har fått 15-årsgrense. Her vil det naturligvis være opp til foreldre hvorvidt barn kan være med eller ikke. Filmen er laget med bibelteksten som manuskript, og den følger Johannesevangeliet vers for vers. Det vil kunne være scener som er vanskelig for mindre barn å forstå, f.eks. når Jesus jager handelsmennene ut fra tempelplassen.
 
Vi vil ta ca. 3 kapitler i Johannesevangeliet på hver samling, så de som ønsker det, kan lese gjennom dette på forhånd for å være forberedt på hva vil vil gå gjennom.
 
Hjertelig velkommen på onsdag!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar